• New
Компактна Сгъваема Лека Кърпа За Тоалетна,Инструменти За Тоалетна Хартия Tissue Grip Самостоятелно Избършете Assist Holder,Сгъваема Дълъг Пречистване на Място,Tissue-Stick Toilet Helpe

Компактна Сгъваема Лека Кърпа За Тоалетна,Инструменти За Тоалетна Хартия Tissue Grip Самостоятелно Избършете Assist

Оценка на клиента:
BGN 13.58

Сума
На склад

✔️【Toilet Tissure Aid】 Разработен, за да помогне на хората, които е трудно да се огъват, да се обърнат и дотягиваться, този тоалетна чиния позволява на потребителя да бъде по-самостоятелна в своите собствени домове и около тях.Позволете на хората да ползват тоалетна по-лесно и по достоен начин. ✔️【Ергономичен дизайн】 Тази помощ помощта на изсушаване на личността е с ергономична форма, която може да помогне, чиято гъвкавост е ограничена.Ергономична дръжка долния средства за изсушаване на улеснява неговото задържане и използване, както и ефективно разширява обсега на потребителя при протирании отпред или отзад. ✔️【Лекотата на използване и съхранение на】 Просто увийте тоалетна хартия около главата чистачки за баня и поставете част от в дупката.Почистете, а след това кликнете върху бутона, за да освободите хартия за санитарна рециклиране.Оборудван легкодоступным немаркирующим на една кука, който дава възможност за по-удобно съхраняване на тоалетна чиния tissure aid. ✔️【Издръжлив и лесен】 Тази незаменима помощ е изработена с използване на комбинация от твърда пластмаса и гума за осигуряване на дългосрочна устойчивост и използване.В допълнение към своята сила, този мек, гъвкав край на изключително мягок по отношение на кожата си за допълнителен комфорт. ✔️【Сгъваем добър помощник】 се Увеличава броят на хората, които имат нужда от помощ в вытирании поради ограничена подвижност на ръцете и горната част на тялото в резултат на злополука, операция, инсулт или друго инвалидизиращи състояния.Този помощник по самоочистке е идеален за тези, които се нуждаят от помощ, но не се нуждае от чужда помощ.Това е средство за изсушаване на тоалетната се предлага с чанта за съхранение на фотоволтаични материал, който е лесен за почистване и носят със себе си, и тя позволява на потребителите да не се притеснява, когато трябва да излязат навън.Инструменти за тоалетни принадлежности, Сгъваема Дълъг Комфортен Чистачките,за Тоалетна хартия Tissue Grip Самостоятелно Избършете Assist Палки, Идеалната Ежедневна помощ в Банята за ограничена мобилност.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.