• New
LINKUP - 30см EPS 4 Pin CPU ATX Motherboard PSU Power Supply Сплетен Ръкав Custom Mod PC Extension Cable w/Комбс┃Strong & Stiff Design┃Single Pack┃300mm - Бял

LINKUP - 30см EPS 4 Pin CPU ATX Motherboard PSU Power Supply Сплетен Ръкав Custom Mod PC Extension Cable w/Комбс┃Strong

Оценка на клиента:
BGN 6.37

Сума
На склад

【Get Wired】Висококачествени, трайни и маршрутизируемые модулни многоцветни пълнители захранващи 18 AWG с ярки тъкани кабели за изискан професионален монтаж. 【Single 4-Pin CPU】Single 4-Pin CPU power кабел за овърклок на процесора, изискващи допълнителен захранващ кабел; 【Vivid】министерството на отбраната на монтаж с 17 уникални възможности за цветове във вариация на 30 см и 50 виж 【Здрав и адаптируемый】Всички кабели са изработени от дебели луженых медни проводници 18 AWG UL 1015 и идват по-гъвкаво рамките на защитен ръкав, висока плътност, обеспечивающем твърд, но адаптируемый темперамент.Идва с няколко кабелни пити за почистване на маршрута и организации. 【ВРЪЗКАТА му пука!】С подкрепата на ограничена на 1-годишна гаранция LINKUP и безплатна премиальной онлайн поддръжка. **ЗАБЕЛЕЖКА : Тези кабели, които не са предварително извити.Изброените снимки представляват представа за това, как да обучава кабели.Благодарение на тръстика дизайн на тези кабели могат да бъдат лесно отмяна на подреждането, както е показано на снимките в списък.Дебели кабели 18 AWG в гъст, но гъвкав хлопчатобумажном ръкав с висока плътност осигуряват твърд и адаптируемый темперамент.Идва с няколко кабелни пити за почистване на маршрута и организации.Стилна и уникална памучен плитка носи специален акцент в света на индивидуален управление кабел за захранване, което позволява по-добре да формират кабел.Трайни cable пити помагат за задържане на кабелите там където са ви необходими. Кабели 18 AWG доставят в съответствие мощност без капка мощност.Висококачествен памучен плат на окото с висока плътност плътно обгръща кабели и опъната до желаното положение.Висококачествен изолационен защитен слой от PVC.Изберете зелен или оранжев цвят за ярка черно осветление. *Няма да бъде светят в тъмното, ако не се използва ултравиолетова (UV-A) черно източник на светлина.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.