• New
Познай колко целувки Baby Shower Game, игра на определени (1 стоящ знак + 50 карти), (дървен модел есенна тиква кленови Листа) Партийни картички за трета пола неутрални момчет?

Познай колко целувки Baby Shower Game, игра на определени (1 стоящ знак + 50 карти), (дървен модел есенна тиква

Оценка на клиента:
BGN 12.79

Сума
На склад

1.Качество : 1 сгъваем стои знак и 50 игрални карти, като правило, е достатъчно за настаняване и да отговарят на различните събрания. 2.Размер : Постоянен знак на мерките, 5" x 7', всеки лотариен билет подгузника измерва 2" x 3,5". 3.Дизайн : Изработен е от дебела картонена хартия с добро качество, уникален и изключителен дизайн с ярко матово покритие цветен печат, която предпазва от размазване на мастилото.Обмислен и игрив дизайн на игрово съдържание ще ви представим една незабравима и интересна парти baby shower. 4.Лесно се играе : Раздайте на гостите игри карти и се насладете заедно с тях.Игрална карта-добър избор, за да се забавляват и вдъхновяват за приятелски и семейни дейности. 1.Качество : 1 сгъваем стои знак и 50 игрални карти, като правило, е достатъчно за настаняване и да отговарят на различните събрания. 2.Размер : Постоянен знак на мерките, 5" x 7', всеки лотариен билет подгузника измерва 2" x 3,5". 3.Дизайн : Изработен е от дебела картонена хартия с добро качество, уникален и изключителен дизайн с ярко матово покритие цветен печат, която предпазва от размазване на мастилото.Обмислен и игрив дизайн на игрово съдържание ще ви представим една незабравима и интересна парти baby shower. 4.Лесно се играе : Раздайте на гостите игри карти и се насладете заедно с тях.Игрална карта-добър избор, за да се забавляват и вдъхновяват за приятелски и семейни дейности.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.