• New
NUOBESTY Мини-Чукове Инструмент, Дървен Чук Играчки е Малък Удар с Чук Чук Развитие на Играчка, с Овална Чук Играчки за Момчета Момичета детски Играчки 20pcs

NUOBESTY Мини-Чукове Инструмент, Дървен Чук Играчки е Малък Удар с Чук Чук Развитие на Играчка, с Овална Чук Играчки

Оценка на клиента:
BGN 43.04

Сума
На склад

Mini Hammers Tool - Тази на мини-дървена играчка-чук, добре направена, с гладка повърхност, за да не навреди на ръката на детето си.Дизайн дълга дръжка, лесно да се поддържат.Добро качество - Този предмет е набор 20 малки дървени чукове, произведени от дърво с гладка повърхност, безопасни за използване, много здрави и издръжливи.Детски образователни играчки - Този мини - дървен чук е идеална развивающей играчка, играчка-чуковете могат да подобрят координацията на ръцете и очите на детето си, манипулация и насърчаване на ловкост и движение на ръцете.Широко приложение - Малък дървен чук универсален многофункционален, като детски играчки, така и като стучащего инструмент.Или идеалният аксесоар, като начало декор, играчки и т.н. Перфектния подарък на този комплект дървени чукове е идеален подарък за приятели или семейство.Можете да го дари им за рожден ден, Коледа или други партита, те наистина го правят.Описание на Мини-Чукове Инструмент, Дървен Чук Играчки е Малък Удар с Чук Чук Образователни Играчки Овалния Чук Играчки за Момчета Момичета детски Играчки 20pcs.Тази мини-дървена играчка-чук, добре направена, с гладка повърхност, която няма да навреди на ръцете на вашето дете.Дизайн дълга дръжка, лесно да се поддържат.Този комплект дървени чукове съдържа 20 малки дървени чукове, които можете да използвате като детски играчки, но и като инструмент за чук.Характеристики - Цвят : както е показано на фигура; - Материал : дърво; - Размер : около 15 x 4. 2 x 1. 9 см; Добро качество-Този предмет е набор 20 малки дървени чукове, произведени от дърво с гладка повърхност, безопасни за използване, много и силни.Mini Hammers Tool - Тази на мини-дървена играчка-чук, добре направена, с гладка повърхност, за да не навреди на ръката на детето си.Дизайн дълга дръжка, лесно да се поддържат.Детски образователни играчки - Този мини - дървен чук е идеална развивающей играчка, играчка-чуковете могат да подобрят координацията на ръцете и очите на детето си, манипулация и насърчаване на ловкост и движение на ръцете.Пакетът включва - 20 x дървен чук играчка.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.