• New
Мелин Инструмент CCRFP Кобалт Стомана Квадратен Нос Бележка fresa, без покритие (светъл) Довършителни работи, спирала 30 градушка, 6 канали, Общата дължина на 4.5000, Диаметъ?

Мелин Инструмент CCRFP Кобалт Стомана Квадратен Нос Бележка fresa, без покритие (светъл) Довършителни работи,

Оценка на клиента:
BGN 97.50

Сума
На склад

Инструменти от кобальтовой са станали подобни на тези от бързорежеща стомана, но с много кобалт за повишаване на производителността при рязане на по-твърди метали, като неръждаема стомана или никелови сплави.Инструменти без покритие имат само основния субстрат, без допълнителна обработка или покритие и са подходящи за широк спектър от приложения.Хвостовики Weldon имат кръгла опашка с една от няколко плоски повърхности, обработени отстрани за по-лесно индексиране и изравняване.8-процентен кобалт осигурява висока твърдост ръб при високи температури.Използва се в сложни и абразивни материали и твърди легирани материали, като неръждаема стомана, сплави на основата на никел, месинг, желязо и т.н. Инструменти от кобальтовой са станали подобни на тези от бързорежеща стомана, но с много кобалт за повишаване на производителността при рязане на по-твърди метали, като неръждаема стомана или никелови сплави.Инструменти без покритие имат само основния субстрат, без допълнителна обработка или покритие и са подходящи за широк спектър от приложения.Хвостовики Weldon имат кръгла опашка с една от няколко плоски повърхности, обработени отстрани за по-лесно индексиране и изравняване.Може да изтрива материали при високи скорости грубо обработка при получаване на довършителни работи, близо до обикновените ограничител фрезам, благодарение на формата на стружколома.8-процентен кобалт осигурява висока твърдост ръб при високи температури.Използван в по-трудните и истирательных материали и твърди материали сплав, неръждаема стомана, низкопробный сплав на никел, месинг, желязо и др.За полуфабрикати от черни метали.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.