• New
Заваряване с Волфрамов, Tig Заваряване с Волфрамов Tig заваръчна Техника Добро Качество на Изработка и Дълъг Срок на Служба Гладкост на Повърхността за Заваряване Tig ?

Заваряване с Волфрамов, Tig Заваряване с Волфрамов Tig заваръчна Техника Добро Качество на Изработка и Дълъг Срок

Оценка на клиента:
BGN 19.99

Сума
На склад

Диаметърът на ядрото на заваряване вольфрамового електрод е около 2,4 мм / 0,1 инча, а дължината-около 175 мм / 6,9 инча.Набор от волфрам заваръчни пръчки по 10шт.Достатъчно количество и с добро качество , може да се използва в продължение на дълъг период от време.Електрод не е радиоактивно замърсяване и е екологично чист.Дъга по-концентриран и стабилна, отколкото други храни, се чувства по-сигурно.Използване на модерна технология за бесцентровой wheelhead машини, на повърхността на изделия има висока степен на гладкост и липса на чеп.Функция : 1. Използване на модерна технология за бесцентровой wheelhead машини, на повърхността на изделия има висока степен на гладкост и липса на чеп.2. Дъга над концентрирована и стабилна, отколкото други храни, се чувства по-сигурно.3. Електрод не е радиоактивно замърсяване и е екологично чист.4. Набор от волфрам заваръчни пръчки по 10шт.Достатъчно количество и с добро качество , може да се използва в продължение на дълъг период от време.5. Диаметърът на ядрото на заваряване вольфрамового електрод е около 2,4 мм / 0,1 инча, а дължината-около 175 мм / 6,9 in Specification : Тип на продукта : Заваряване ВольфрамМатериал : циркониевый волфрам Диаметърът на ядрото : около 2,4 мм / 0,1 инча Дължина : около 175 мм / 6,9 in Type : Заваряване композиране вольфрамовой игла (WES) Изборът на ток : DC : включете отрицателна 150-250 (A) свържете положителен 15-25 (A) AC : Асиметрична форма на вълната 80-200 (A) Симетрична форма на вълната 80-150 (A) Списък на пакетите : 10 x Welding Tungsten.

Характеристики

Item Type:
 Welding Tungsten
Material:
Zirconium Tungsten
Core Diameter:
Approx. 2.4mm / 0.1in
Length:
Approx. 175mm / 6.9in
Type:
Composite Tungsten Needle (WES)
Welding Current Selection:
DC:
connect negative 150-250 (A) connect positive 15-25 (A)
AC:
Asymmetrical waveform 80-200 (A) Symmetrical waveform 80-150 (A)
Package List:
10 xWelding Tungsten :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.