• New
Wasserstein AC Outlet Mount for Google Nest WiFi - Идеална стенни изход за Google Home, Nest Mini & Nest Hub, Dot 1st, 2nd & 3rd Speaker, Sonos One, смарт телефони и друга електроника (3-Pack)

Wasserstein AC Outlet Mount for Google Nest WiFi - Идеална стенни изход за Google Home, Nest Mini & Nest Hub,

Оценка на клиента:
BGN 17.59

Сума
На склад

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. . ✔ УДОБЕН МОНТАЖ-преместете своя Google Nest Wifi в по-удобни места с помощта на закрепване на ac контакти Wasserstein.Можете да публикувате интелигентно устройство в бани, кухни, всекидневни и във всички други помещения на вашия дом с електрически контакти. (Google Nest Wifi не е включена в комплекта.). ✔ Добре обмислен дизайн - повече няма кабелна елементарно с нашите затваряне на контакта на променлив ток!Ви позволява лесно да управлявате кабел на захранването и да се свържете към него.Той също идва със стандартни облицовки и наслагвания в стила на decora. ✔ УНИВЕРСАЛНА СТЕННИ ИЗХОД - отлично решение за пестене на място.Организирайте своя дом с помощта на тази идеална рафтове, премахване на електронни продукти и други малки предмети с пола или плотове в дома си. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И СИЛА - Инсталация закрепване на контакта на променлив ток е толкова лесно като 1-2-3. Махнете капака на съществуващата контакта и поставете рафта.Това е силна определяне на побира до 7 паунда/3,2 кг. ✔ ГАРАНЦИЯ WASSERSTEIN 3 МЕСЕЦА - Ако сте недоволни от вашия продукт, ние го замени или ще ви възстановим пълно възстановяване, без въпроси, без такси, без майтап.Се свързва към всеки ac контакта.Издръжлив и елегантен съвременен дизайн.Съвместим със стандартни контакти, ключове и розетки в стила на Decora.Лесна настройка и монтаж.Махнете и съществуващата капака на гнездото.Съберете част 1 и част 2 рафта заедно с помощта на винтове.Поставете рафта над двустранен съединителя и го закрепете капака на контакта (стандартен капак/капачка в стил Decora).Просуньте захранващия кабел чрез рафта и се свържете към устройството.Поставете устройството на рафта и поставете захранващия кабел в контакта.Определяне на ac контакти Wasserstein за да се гарантира безпроблемно позициониране на вашия Google Nest Wifi и други интелигентни устройства—инсталацията е лесна и отнема няколко секунди.Това е идеалната полк, за да пести място и рационализиране на вашите електронни продукти.Се свързва към всеки розеткам ac Строг и елегантен съвременен дизайн, съвместим със стандартни контакти, ключове и розетки в стил декор Лесна настройка и монтаж намаляват бъркотия от кабели.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.