• New
Ню Йорк Янкис Game-Used 1st from the Base ALCS vs. Houston Astros on October 18, 2019 - Innings 8-9 - MLB Game Used Bases

Ню Йорк Янкис Game-Used 1st from the Base ALCS vs. Houston Astros on October 18, 2019 - Innings 8-9 - MLB Game

Оценка на клиента:
BGN 799.99

Сума
На склад

Идва със сертификат за автентичност от Major League Baseball Authentication and Fanatics Authentic.Категория; MLB Game Използваната база.С тази използвана в играта 1-ва база е била използвана от "Ню Йорк Янкис" по време на ининга 8-9 ALCS срещу "Хюстън Астрос" 18 октомври 2019 година. Той е получена под егидата на Програмата за удостоверяване на Мейджър лийг бейзбол и може да бъде тестван в неговата пронумерованной голограмме в MLB.Той също идва с индивидуално пронумерованной, очевидна за аутопсия голограммой от Steiner Sports и сертификат за автентичност.За да сте сигурни в автентичността, с може да видите онлайн.Този процес помага да се гарантира автентичността на закупения продукт и елиминира всяка възможност за припокриване или измами.Ако продуктът не е подписан или не се използва в игра, холограма не ще бъде включена в сувенири.Сувенири на "Ню Йорк Янкис".

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.