• New
Цифров контролер сила Starrett DFC-200, капацитет 225 килограма, точността на пълната скала от 0,1%, Bluetooth Комуникация, RS232 и USB, Сива

Цифров контролер сила Starrett DFC-200, капацитет 225 килограма, точността на пълната скала от 0,1%, Bluetooth

Оценка на клиента:
BGN 132.00

Сума
На склад

Точността по-висока от 0,1 на сто.Показване на товари в единици от шап, Н, кпс, озф и търсенето.Запишете резултатите в паметта за статистически изчисления или износ на компютъра за подробен анализ.Използвайте допуски за анализ на пропуски и скача.Връзка по Bluetooth, usb и Rs232.Dfc може да се използва като машина за висока точност ръчно силомер или като цифров контролер за използване с цифрови силомерами fmm.Dfc може да служи като универсален интерфейс за настройки на тестовете, а също и за коригиране на границите на натоварване, разстояние, граници на пропастта, посоката на преместване на траверси, скоростта на траверси и много други.Dfc е с точност на измерване 0,1 процента от пълната скала с вътрешната и други данни, с честота от 25 khz.Разделителната способност на дисплея е 10 000 : 1. dfc е оборудван комуникации Bluetooth, USB и RS-232, както и цифрово ioctl.Dfc може да се използва като машина за висока точност ръчно силомер или като цифров контролер за използване с цифрови силомерами fmm.Dfc може да служи като универсален интерфейс за настройки на тестовете, а също и за коригиране на границите на натоварване, разстояние, граници на пропастта, посоката на преместване на траверси, скоростта на траверси и много други.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.