• New
XLH Розово Сауна Одеяло за Облекчаване на Умора, Загуба на Тегло Body Shaper Детокс Терапия Против Стареене на Оксфорд за Красота Машини

XLH Розово Сауна Одеяло за Облекчаване на Умора, Загуба на Тегло Body Shaper Детокс Терапия Против Стареене на

Оценка на клиента:
BGN 46.48

Сума
На склад

❤ 【Принцип на работа】 : Дълги инфрачервени лъчи притежава дълбока проникваща способност да проникват, преломляться, излъчват и отразяват.ЕЛА и може да бъде погълната.ЕЛА преобразува в светлинна енергия в топлинна.Топлинното въздействие в най-дълбоките слоеве на тъканите причинява разширяване на кръвоносните съдове и капиляри, насърчаване на по-добро кръвообращение, както топлината помага да се отървете от токсините и обменните процеси в организма. ❤ 【Добър материал】 : Отвън материал PU най-висок клас, вътре е от водоустойчив PVC с гъвкави растяжимыми увреждания, дори и в различно състояние на сън,цялата част от одеяла ще бъде гореща, а край няма да бъдат топли. ❤ 【Safty Feature】 : При възникване на аномалии линия, автоматично изключване, отопление спира и алармата издава се за 1 минута,Забележка : на нормалната максимална температура е 80 градуса.Забранено е да се сгъват и се загрява.Сгъване на температурата на отопление надхвърли 120. _BOS_【 Как работи】 : Чрез регулатор, за да регулирате температурата от 35-75 по целзий, докато може да се установи нагоре от 15-60 минути.Две зони на отслабване одеяла правят на предната и задната части на тялото, отслабване и детоксикация. ❤ 【Съвети по сигурността】 : Бременни жени, хипертония повече от 180, тежки сърдечни заболявания и други сериозни заболявания, е строго забранено.За да одеяла не се разделят и не перегревались, трябва да разглаживать одеяло, когато то се нагрява, не сгъване одеяло, преди да се охлади, и не се инсталира твърде висока температура и не го включи за дълго.Спецификация на продукта : Цвят : sliver Размер : 70,8*31,5 инча Мощност : 650 W Честота : 50 Hz-60 Hz Напрежение : 110/220v (Разпределение по държава) Материал : отвън Оксфорд, в рамките на PVC кръст Бод Пакет, включително : 1 бр. сгъваеми и високите отопление, е строго забранено, а одеяла може да се сгъва произволно, след охлаждане.Машината се отваря одеяло и го стопля в продължение на 5 минути, преди човек да влезе.Препоръчва се да се носят тънки памучни пижами или още торбички за събиране на пот, както и да използвате кърпи за баня.След употреба изключете и извадете електрически източник почистване на завивки и съхранявайте го на сухо място.

Характеристики

Color:
Sliver
Size:
70.8*31.5 inch
Power:
650W
Frequency:
50HZ-60Hz
Voltage:
110V/220V(Distribution according to country)
Material:
Outside Oxford, inside PVC
Package Including:
1 pcs mainframe,1pcs power wire,1pcs blanket,2pcs fuse
Warm Tips:
In use, folding and high heating are strictly prohibited, and blankets can be folded arbitrarily after cooling. :
The machine opens the blanket and preheat it for 5 minutes before the person enters. :
It is suggested to wear thin cotton pajamas or bath bags to collect sweat, or to use bath towels. :
After using, shut off and cut off the electrical source :
Cleaning the blanket and keep it on the dry place :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.