• New
V‑Type Срок, на Национален стандарт M Type V‑Block Индустриална марка Здрава Износоустойчива за етикетиране на вала за разглеждане на вала за корекция на вала

V‑Type Срок, на Национален стандарт M Type V‑Block Индустриална марка Здрава Износоустойчива за етикетиране на

Оценка на клиента:
BGN 67.20

Сума
На склад

V‑образен блок е подходящ за откриване, маркиране, позициониране и други цели точна информация, част от вала.Точност ръководят М‑образна V‑образен блок от въглеродна стомана е основен помощен инструмент за измерване на платформата.Полк M‑type V‑type основно се използва за настаняване на кръгли парчета, като валове, втулки, дискове и т.н., за Да намерите централната линия и изготвя централната линия.Използва се за контрол на вала, корекция, стробиращо, а също така може да се използва за проверка на вертикальности и съгласуваност на детайла.Точност ръководят М‑образна V‑образен блок е изработен от висококачествена въглеродна стомана, която е различна якост.Функция : 1. Точност ръководят М‑образна V‑образен блок е изработен от висококачествена въглеродна стомана, която е различна якост.2. Полк M‑тип V‑тип се използва главно за това да се поставят кръгли workpieces като валове, втулки, дискове, etc., за да намерите централната линия и изготвя централната линия.3. Точност ръководят М‑образна V‑образен блок от въглеродна стомана е основен помощен инструмент за измерване на платформата.4. V‑образен блок соответствующ за откриване, маркиране, има и други цели части на вала на точност.5. Използван за разглеждане на вала, корекция, scribing, и смогите също така да се използва за да се провери verticality и съгласуваност workpiece.Как да използвате : - Измервателната платформа, кръгла пръчка или нещо подобно, поставени в една степен, а след това се измерва с помощта на метраспецификация : Тип на продукта : V-Block ShelfМатериал : Въглеродна стальматериал на опаковката : Чисто дърво Размер : прибл. 75 мм / 2,9 инча : прибл. 35 мм / 1,4 инча : прибл. 37 мм / 1.5 инча : прибл. 37 мм / 1.5 инча : прибл. 24 мм / 0,9 инча : прибл. 16 мм / 0.6 in Осъществяване Списък : 2 x V-Block Shelf1 x Дървена кутия.

Характеристики

Item Type:
V-Block Shelf
Material:
Carbon Steel
Packing Material:
Pure Wood
L:
Approx. 75mm / 2.9in
W:
Approx. 35mm / 1.4in
H:
Approx. 37mm / 1.5in
E:
Approx. 37mm / 1.5in
F:
Approx. 24mm / 0.9in
G:
Approx. 16mm / 0.6in
Package List:
2 x V-Block Shelf1 x Wooden Box :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.