• New
Codos Professional Hair Clipper for Hair Salon and Men Quiet Barber Clippers Cordless Haircut kit Electric Cermanic Hair Clippers(Сребристо-бял)

Codos Professional Hair Clipper for Hair Salon and Men Quiet Barber Clippers Cordless Haircut kit Electric Cermanic

Оценка на клиента:
BGN 39.99

Сума
На склад

Титанови и керамични ножове ,остриета, могат нарязана медна тел за секунди.Ниско ниво на шум : я работния шум е само около 58 db, за да помогне на децата да се чувстват спокойни, повече не се страхуват от допустими отклонения.Литиева батерия : до 270 минути непрекъсната работа безжичен тример за коса,може да се използва в продължение на дълго време,led дисплей показва състоянието на зареждане или на останалата мощност. 4 Дължина на билата : 3-6-9-12мм направляващи гребени, закачено за подстригване машинки за подстригване, ви помагат лесно да се приспособи към правилната височина. Универсално напрежение 110-240 v,може да се използва навсякъде и да го използвате с кабел или безжично.Високо-производителни двигатели,мощна мощност,не дърпайте себе си за косата!Elehot Power Haircut Corded & Cord-Free Use е подходящ за деца,възрастни,мъже,възрастни хора,професионално салон и т.н. и Ергономичен дизайн,да е удобно?Намаляване на умората трае дълго време,е подходящ за употреба за фризьорски салони.Лесно снимаемое острието означава, че за да се поддържа чистота на пишеща машина под течаща вода много просто.Топъл съвет : Преди употреба, моля, уверете се, че тя е напълно заредена .Поради ограничения на доставка, пратката не включва маслени аксесоари.Но трябва да смажете си бръснач,преди да използва по друг начин самобръсначки ще станат по-бавни и скучни,ако не разполагате с масло, можете също да използвате зехтин или семейно масло.при затуплении остриета също трябва да капе.

Характеристики

Продукти в категория

Пречистване на зъбите, Безжичен Иригатор за устната кухина, Безжичен Иригатор за хигиена на устната кухина, Електрически

BGN 30.39

Деион иригатор : Pulse иригатор за устата с конец за зъби, който включва 3 глави 1 стъргало за език, има 3 режи

Пречистване на зъбите, Безжичен Иригатор за устната кухина, Безжичен Иригатор за хигиена на устната кухина, Електрически

BGN 58.24

Деион иригатор : Pulse иригатор за устата с конец за зъби, който включва 3 глави 1 стъргало за език, има 3 режи

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.