• New
Woleigiao Куче Четка за Зъби да Дъвче Играчки, Здрава Играчка Куче Ухапване-Стабилен Кактус а моларно Топката, Цялостна Почистване на Куче Стоматологична Помощ Чистяща

Woleigiao Куче Четка за Зъби да Дъвче Играчки, Здрава Играчка Куче Ухапване-Стабилен Кактус а моларно Топката,

Оценка на клиента:
BGN 13.59

Сума
На склад

★★★Край на гроздовидна колони е специално разработен за почистване на кътър на зъбите на кучето.когато кучето използва тази играчка, тя ще използва нож, за да хапят нарязан на повърхността.В този процес резци кучета ще бъдат внимателно почистени.Ежедневна защита на ножовете куче ще резци кучетата са по-здрави. Първоначално разработени зигзагообразные молярные первази различни размери и сила моляров са разположени неравномерно на 360 градуса.когато домашни животни, които използват местни зъбите да дъвчат този продукт.молярные натъртвания ще бъдат почистени задни камък кучета и мръсотия комплексен начин, както и цялостно защитят здравето на устната кухина на кучето.фактите са доказали, че нашият дизайн е по-ефективен от продукти на пазара. ★★★Наскоро разработен pet dog fangs зъбни а моларно преминаване напълно превъзхожда други подобни продукти.когато домашни животни хапят продукт, остри зъби се предлагат в извита почистване на резервоара в молярном канал, остри американските зъби, разположени паралелно в чистящем резервоара, пречистват фанг кучета отгоре надолу.този продукт може ефективно да изтриете зъби и мръсотия в корените зъби, за да се осигури ежедневно здраве на устата на кучето. ★★★Нанасяне на паста за зъби или attractant на вътрешната част на наскоро разработен канал за почистване на зъбите, ще има най-добър ефект на прочистване на зъбите.снакс за кучета може да се побере в пътеката за почистване на зъбите, за да привлече кучета към играта. ★★★Напълно почистете от прах и камъни на предните зъби домашното куче, за да се гарантира здравето на зъбите на кучето се на всяка минута и всяка секунда.Изработен от нов и модернизирани материали срещу ухапване, той може да се противопостави на по-продължително укусу домашни кучета.за здравето на домашните животни, ние ви препоръчваме да дадете на кучето не повече от 20-30 минути на ден.Домашни кучета често използват тази играчка, която може да облекчи техните притеснения у дома, подобряване на ИНТЕЛИГЕНТНОСТ.Лицензирани продукти, които могат да се използват като водни играчки.Наскоро разработен канал моляров домашни любимци могат по-добре за изчистване на крилото, коренните зъби и резци домашни кучета.Играчка выдолблена в средата, която може да се използва като кучешка храна, като дырявую играчка или другата страна на въжето местни зъбите.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.