• New
Етикет перевозкы на пратката LOSRECAL 4x6, етикети 500 Фен-Крилото Минерални веднага, Постоянен Прилипатель, Хартия Етикети за принтер търговски ранг, Опаковки за малкия ?

Етикет перевозкы на пратката LOSRECAL 4x6, етикети 500 Фен-Крилото Минерални веднага, Постоянен Прилипатель, Хартия

Оценка на клиента:
BGN 15.99

Сума
На склад

[Технически характеристики] 4" x 6" x 500 етикети в купчината.Той е съвместим само с термопринтерами на етикети, а НЕ с лазерни или мастилено-струйни принтери.НЕ СЪДЪРЖА BPA/BPS. [Водоустойчива и маслостойкий] Без петна.Устойчив на надраскване, вода, кал, прах и мазнина.Празна отгрузочная издател LOSRECAL 4x6 Фен-Fold с перфорирана линия за лесно отслаивания. [Устойчивост на избледняване и дълголетие] Термоэтикетки LOSRECAL 4x6 shipping използват обновен материал, който отпечатва изображения, ясно и лесно за четене на бар-код.Висококачествени лепило материали могат да се придържаме към повърхности на опаковката, в продължение на дълго време. [Широкото използване на] Термална издател на директна доставка LOSRECAL 4x6 е съвместима с LOSRECAL, ROLLO, MUNBYN, i DPRT, Зебра, Fargo, Elton, Sato, Intermec, Датамакс, Printronix или други преки термопринтерами на пазара.Това е вашият партньор в офиса, поща и малък бизнес.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.