• New
xmartO WB2024-W 3MP WiFi Домашна камера за сигурност с вграден микрофон (допълнителна камера с обектив 3.6 мм и резолюция 2K HD, работи само за видеорегистраторов версия 3.0 или по-

xmartO WB2024-W 3MP WiFi Домашна камера за сигурност с вграден микрофон (допълнителна камера с обектив 3.6 мм

Оценка на клиента:
BGN 33.52

Сума
На склад

Само подкрепата на 2,4 Ghz за Wi-Fi.В приложението имате ежедневен списък на съобщенията за проверка на ежедневните събития. Използвайте Ethernet кабел за свързване на фотоапарат към локален порт видеорегистратора. Натиснете бутона за Обновяване,за да настроите фотоапарата с нов IP адрес, изберете го и изберете код съвпадение, NVR ще започне автоматично съвпада с камера.За разлика от камери, захранван с батерии, тези камери не спят и няма нужда да ги будя движения.За разлика от камери, захранван с батерии, тези камери не спят и няма нужда да ги будя движения.Забележка : за Безжична връзка означава, че камерите се свързват към NVR за безжична мрежа, камерата все още се изисква за свързване на източник на захранване за запис 24/7.Порт RJ45 - RJ45 порт ethernet да се завръща.С помощта на Ethernet порта, лесно можете да свържете този фотоапарат към НРВ с помощта на кабел CAT5.Когато Wi-Fi сигнала е слаб, можете да свържете фотоапарата към рутера и след това да го добавите в видеорекордер с помощта на инструмента "Добавяне на един" в раздел Управление на камерата.За работа се изисква рекордер.Като по-стари системи за видеонаблюдение, тази нова система IP от камери, Wi Fi работи 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.