• New
Enbizio Дубликат част на вакуум филтър - - Shark Navigator Professional Lift Away - Nv350 Nv351, Nv352, Nv355, Nv356E, Nv357, Nv360, Nv370, Nv391, UV440, Uv490, Uv54 (1 HEPA филтър + 2 пяна + 2 филц)

Enbizio Дубликат част на вакуум филтър - - Shark Navigator Professional Lift Away - Nv350 Nv351, Nv352, Nv355,

Оценка на клиента:
BGN 10.32

Сума
На склад

Опаковката може да се различават. ✅ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ търговски марки и лога са регистрирани търговски марки на всеки на съответния собственик.Нашите висококачествени сменяеми филтри сега служат по-дълго от всякога!Сега можете да използвате повторно всеки филтър, просто измиване със студена и чиста вода и ако им да изсъхнат на въздух.Всяко използване на търговска марка или означаване на модел на този продукт се произвежда единствено с цел на демонстрация на оперативна съвместимост. ✅МИЕЩИ СЕ И МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА .Ние сме сигурни, че ще се радвате на този продукт, така ние бихме искали да ви дадем нашата силна гаранция Enbizio Diamond. Този филтър премиум качество, определени Enbizio замени Shark Part # XFF350 и XHF350.✅ДАЛИ ТОЗИ НАБОР ОТ ФИЛТРИ РАБОТЯТ С ВАШИЯ ВАКУУМ ?Този набор от филтри Shark Navigator Professional Lift Away е съвместим със следните пылесосами Shark Professional Lift Away : Nv350 Nv351, Nv352, Nv355, Nv356 E, Nv357, Nv360, Nv370, Nv391, UV440, Uv490, Uv540.Ето защо ние ще възстановим парите си в пълен размер, ако сте се обърнете към нас с недоволството.Винаги високо качество, за да сте останали доволни, а вашите подове са чисти, като никога!Филтри Enbizio Premium идентичен с оригиналния газа, който ще намерите в своя вакуум.На този обект се извършва единствено от компанията Enbizio. Ако е необходимо, моля, прегледайте изображението № 4 за получаване на допълнителни изображения на оперативна съвместимост. Подмяна на прекомерно използваните засоренных и мръсни филтри на висококачествени смяна веднъж на няколко месеца-ето как можете да запазите своя вакуум Shark работи като нов!Смяна на филтри-това е ключът към чист и чист дом.Тези филтри веднага готов за употреба и да ви помогне да впечатлите семейството и приятелите искрящи свежи подове.Този пакет Enbizio ще поддържат прахосмукачката е в добро състояние, а вашите подове-блестящо чисти.НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ.Това не е OEM продукт, и в него напълно се покрива от гаранцията Enbizio Diamond.Гаранция Enbizio Diamond Екип Enbizio Premium Parts се гордее с всички нашия каталог на резервни части. ✅ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО. ✅КОГА ТРЯБВА ДА ЗАМЕНИТЕ ВАШИЯ ВАКУУМ ФИЛТЪР?Препоръчително е да се заменят филтър Shark е един път на 3,5 месеца.Всеки материал да се работи заедно за максимална ефективност за събиране и отстраняване на прах и алергени, гарантирана!.Тази оферта е валидна в рамките на 90 дни от датата на поръчката.Ето защо ние ще възстановим парите си в пълен размер, ако сте се обърнете към нас с недоволството. ✅90-ДНЕВНАТА ДИАМАНТЕНА ГАРАНЦИЯ ENBIZIO Екип Enbizio Premium Parts се гордее с всички нашия каталог на резервни части. ✅100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ИЛИ ПАРИТЕ СИ ОБРАТНО . ✅Е НАПРАВЕН ОТ ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ФИЛТЪРНИ МАТЕРИАЛИ .

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.