• New
Управление на достъпа кнопочной панел eboxer-1, Четец на карти парола 125KHz, Електронно заключване на врати кнопочной панел, Машина за контрол на достъпа на клавиатурата

Управление на достъпа кнопочной панел eboxer-1, Четец на карти парола 125KHz, Електронно заключване на врати кнопочной

Оценка на клиента:
BGN 41.19

Сума
На склад

Поддръжка определя независим парола, която няма нищо общо с карта.Потребителят може самостоятелно да промените паролата, както и премахване на номер на карта.След загуба на карти с помощта на клавиатурата премахване на номер на карта, напълно премахване на рисковете за сигурността.Поддържа до 2000 потребители, поддържа три начина на отваряне на вратите : карта, парола, карта + парола, с интерфейс на крилото на звънене, може да бъде свързан към проводному дверному едно телефонно обаждане.Вграден четец на карти поддържа 125 khz EM-картата и се поддържа вход/изход Wiegand 26.Може да се използва широко в елитни офис сгради, жилищни квартали и на други обществени места.Висококачествен метален материал дизайн, клавиатура с подсветка, вграден американец за микропроцесор, притежава силна противоинтерференционной способност, висока сигурност и надеждност.Има функция за алармени системи срещу демонтаж и функция за защита от късо съединение на изхода.При късия замыкании излизане на електрически замък или аларма той може да бъде автоматично изключена в продължение на 100 микросекунди.Функция : 1. Поддържа до 2000 потребители, поддържа три начина на отваряне на вратите : карта, парола, карта + парола, с интерфейс на крилото на звънене, може да бъде свързан към проводному дверному едно телефонно обаждане.2. Подкрепа за изграждането на независима парола, която няма нищо общо с карта.Потребителят може самостоятелно да промените паролата, както и премахване на номер на карта.След загуба на карти с помощта на клавиатурата премахване на номер на карта, напълно премахване на рисковете за сигурността.3. Вграден четец на карти поддържа 125 khz EM-картата и се поддържа вход/изход Wiegand 26.Може да се използва широко в елитни офис сгради, жилищни квартали и на други обществени места.4. Има функция за аларма анти демонтаж и функцията за защита срещу късо съединение на изхода.Когато електрическа брава или авариен изход короткозамкнуты, изходът може да бъде автоматично изключена в продължение на 100 микросекунди.5. Висококачествен метален материал дизайн, клавиатура с подсветка, вграден американец за микропроцесор, притежава силна противоинтерференционной способност, висока сигурност и надеждност.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : рамка, която да клавиатураматериал : МеталЛцвет : sliver + черно Честота : 125 khz Капацитет на съхранение : 2000 потребители Работно напрежение : 12-24 В DCWorking Ток :

Характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Door Keypad
Material:
Metal
Color:
Sliver + Black
Frequency:
125khz
Storage Capacity:
2000 Users
Working Voltage:
12-24V DC
Working Current:
Quiescent Current:
<30mA
Support Card:
ID Card
Card Reading Distance:
Approx. 2-6cm/0.8-2.4in
Relative Humidity:
10%-90%
Working Temperature:
-20°C-+60°C
Storage Temperature:
-20°C-+60°C
Output Short Circuit Protection Time:
Less than 100us
Electric Lock Output:
≤3A
Door Opening Delay Time:
0-99 Seconds (Adjustable)
Size:
Approx. 155 x 45 x 21mm/6.1 x 1.8 x 0.8in
Package List:
1 xDoor Keypad   1 x Connecting Cable :
1 x Bag of Accessories :
1 x  Manual :
Monitors are not calibrated :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.