• New
Както се вижда по телевизията Collector ' s Edition 2020 Battle for The White House Chess Set Board Game by BulbHead - фигурите изглеждат точно като политика и патриотични шах табла на демократите проти?

Както се вижда по телевизията Collector ' s Edition 2020 Battle for The White House Chess Set Board Game by BulbHead

Оценка на клиента:
BGN 39.55

Сума
На склад

КОЛЕКЦИОНЕРСКО ИЗДАНИЕ : шахматен комплект е посветен на историческите избори 2020 г., въвеждане на демократите и на републиканците в игралната дъска.БЕЗУПРЕЧНА ДЕТАЙЛИ : всяка шахматна фигура е изпълнена с отлична детайлност и изглежда точно като истински политика, в комплект със сребрист цвят, която ще допълни вашата шах маса.СУВЕНИР ЗА спомен ЗА ПОКОЛЕНИЯТА : за разлика от други шахматни комплекти или десктоп игри за възрастни, нашето колекционерско издание непременно ще се оценяват бъдещите поколения; снабден със сертификат за автентичност.ИДЕАЛНО ПОДБРАНИ ФИГУРИ : нашите интелигентни фигурите са с височина до 3 см и лесно се плъзгат по дъската така ефективно по време на интензивно мач или безупречно замъка.КУПИ С УВЕРЕНОСТ - ние гордо стоим зад нашите продукти, както и удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет!Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем бързо решение.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.