• New
KASILU Dlb0216 12V LM358 Батерия Звукова Светлинна Аларма Борда на Полетите да се Предотвратят Изпускането Модул Контролер Без Защита От Пренапрежение Компютър с Висока про?

KASILU Dlb0216 12V LM358 Батерия Звукова Светлинна Аларма Борда на Полетите да се Предотвратят Изпускането Модул

Оценка на клиента:
BGN 70.08

Сума
На склад

Подходяща за експеримента на електронното проектиране и направи си САМ " и т.н. 100% and.когато батерията се сложи (когато напрежението на батерията е по-ниска В 10,4),червена светлина гори и зумер,реализиране на звуков и светлинен сигнал,като по този начин постигнат майсторство освобождаване от отговорност на батерията,в случай на изпускане на батерията, повреда на батерията;.основният чип : LM358;.Марка : KASILUFeatures : със звук и светлина алармена система, има защита прямолинейную;защита на входния колан модул, обратна полярност на входния източник на захранване не изгори.Но не е никаква защита от пренапрежение, ако на входа на повече от 15 В, ще изгори чип module Size : 2.9 CM * 3.0 CMPackage : 1 X 12 V батерия Звук светлинна сигнализация.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.