• New
Кобур Sig P226, OWB Paddle Holster е Съвместим само с Sig Sauer P226 Full Size 4.4. Открит кобур за носене на външния пояс, система за освобождаване на показалеца си/се регулира на 360 градуса.

Кобур Sig P226, OWB Paddle Holster е Съвместим само с Sig Sauer P226 Full Size 4.4. Открит кобур за носене на

Оценка на клиента:
BGN 15.99

Сума
На склад

Идеална за засаждане : Sig P226 4.4' само пълен размер.Задържане на II ниво : Активируемая показалеца спусковая система предпазва вашия пистолет от това, за да го взеха други.Тя може да се извади само, когато е активиран бутонът за освобождаване на затвора. Регулиране на 360 градуса : Опора се регулира на 360 градуса шестигранным ключът, който позволява идеално да се накланя кобур за аппендикса, на бедрата, на бедрото или на щанга аспиратор.Гребло е подходящ за колан 1.5', 1.75' и 2.0'.Напълно обхващащи спусковая скоба : Обхващащи целия достъп до спусковому крючку, нулева възможност за невнимателно освобождаване от отговорност, липса на риск натискане на спусъка.Звукова система за заключване на обратна връзка натискане : Тази кобур осигурява обратна връзка, заключване с ясно щелкающим звук, когато оръжията сигурно седи в кобура.Доживотна гаранция : Всички наши продукти се предлагат с ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ.Ако не сте 100% удовлетворени, ние ще ви предложим пълно възстановяване и подмяна на без никакви проблеми.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.