• New
Moretop MT-HD3503 Безжичен HDMI предавател и приемник за телевизор/проектор,5.8 G Безжичен HDMI Продължавам kit,Безжичен HDMI към HDMI адаптер,500ft Диапазон(линия на погледа), до 1080 P, Ще?

Moretop MT-HD3503 Безжичен HDMI предавател и приемник за телевизор/проектор,5.8 G Безжичен HDMI Продължавам kit,Безжичен

Оценка на клиента:
BGN 111.99

Сума
На склад

Моля, опитайте отново да се свържете HDMI кабел или промяна на HDMI кабел(може би по кабел HDMI че нещо не е наред).Опитайте се замени браузър друг браузър и влезте в екрана на настройките Вж.Моля, изберете нова група или канал.Моля, регулиране на ъгъла на наклона на антената или регулиране на нейното публикуване.Този безжичен предавател и приемник поддържа IR дистанционно управление, можете да управлявате оборудване източник на сигнала на приемника. Full HD 1080 P видео и перфектно качество на звука. Стандартни аксесоари : 2 x адаптер 1 x IR удължител за кабела .Разстояние ще варира в зависимост от околната среда.уверете се, че предавателят и приемникът са включени и успешно свързване.Проверка, включена ли е телевизор и свързан ли е той с колата. Съвместимост е много добра.Той работи 5.стена, тухла или стъкло, рязане диапазон на действие на сигнала или ще доведе до значителни загуби на сигнала.8 ghz честота which more stable and faster speed .Безжично предаване трябва да се справят с 3 D или Full HD, така че температурата може да бъде по-висока, отколкото при други електронни продукти, моля, сложи продукта в добре проветрено място. 【По-ниска латентност,щепсела и да играе и с локален цикъл.Но ако искате да преминават през стени и се надявате, че можете да отидете по-дълго, по-добре е да влезете в Интернет и да настроите ръчно честотата 2.Безжичен удължител за HDMI може да предава сигнал на HDMI няма нужда да се свърже и да играе.стена, тухла или стъкло, рязане диапазон на действие на сигнала или ще доведе до значителни загуби на сигнала.Смущения в коканале.Вярно е plug-и-play, няма нужда от повече настройки, не се нуждаят от Wi-Fi ,TX и RX с вграден Wi-Fi и IR сигнал.Бетонни стени, тухла, тапети, метал, пуленепробиваемое стъкло намалят обхвата на покритие на сигнала или да доведе до големи загуби на сигнала.Моля, изберете нова работна честота или канал от Интернет. 【Използването на оборудване и приложение сценарии】Безжичен предавател HDMI може да се свърже с всички устройства с HDMI, чудесно за конферентни зали и домашно кино .На предавателя има функция за предаване на IR сигнал, когато предавател, поставен над"префикс", проверете тоягата ли е предавател на"привързаност" на 1-2 виж Предавател е функция на предаване на IR сигнал, когато се използва външен ИНФРАЧЕРВЕН удължител.можете да управлявате отворен устройство на получателя .

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.