• New
Triton Products 74212 DuraHook 1-7/8-Inch Double Ring 3/4-Inch I. D. Поцинкована Стоманена държачът за DuraBoard или 1/8 инча и 1/4 инча Pegboard, 10-Pack

Triton Products 74212 DuraHook 1-7/8-Inch Double Ring 3/4-Inch I. D. Поцинкована Стоманена държачът за DuraBoard

Оценка на клиента:
BGN 19.99

Сума
На склад

Идеален за отвертки и тежки кръгли и конусовидни елементи, които се нуждаят от две халки, за да сигурно ги държи на колышке.Иновативна система за двойно заключване определя кука на място с помощта на фиксирането на мъжец, който е прикрепен към колче отпред.Използвайте на всеки 1/8-inch или на 1/4-inch колышковой дъска или инструментална дъска.Куки се монтират вертикално и хоризонтално в 4 различни позиции, която позволява използването на няколко куки за големи, тежки и странни предмети.Осветителни тела са монтирани отпред, така че няма нужда да стреля дъска за инсталиране или за преустройство дюраугуров.Собственици на бизнес, собственици и частни лица на всички видове винаги се търсят ефективни гаражни и инструментални решения за съхранение, които осигуряват организация, спестяват място и ви позволяват лесно да се съхранява на всички видове оборудване и аксесоари.Революционен Dura Hook-идеален избор за тежки документират и куки за пегбордов, и той се откроява от гледна точка на висококачествени и разнообразни продукти за съхранение.Dura Hook също така работи добре с тежка рамка от полипропиленова система Dura Board компания Triton.Dura Hooks никога не падат и не ги пуснете инструменти на пода, спечелил репутацията си на този сверхмощного решения за съхранение на инструменти.Ето защо Dura Hook известен като -Inch-Stay Put Hook-Инчов и е препоръчан от Американския клуб майстори.Dura Hook също може да се използва с останалата част от иновативни продукти на семейството Triton.Това включва извити скоби и бинклипы, локализиране на дюраборда и др.Това е достатъчно, за да се справят дори и с най-сложна организация и складови цели.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.