• New
HAMSWAN Gaming Headset 2.4 GHz Безжични слушалки с подвижен микрофон и акумулаторна батерия за Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4, КОМПЮТЪР и телевизор

HAMSWAN Gaming Headset 2.4 GHz Безжични слушалки с подвижен микрофон и акумулаторна батерия за Xbox One, Xbox

Оценка на клиента:
BGN 46.39

Сума
На склад

Лента за глава е разработено така, че да разтегателни и мек, за да съответства на размера на главата и гарантира трайни удобни за носене, подходящи за любителите на игри.Преди употреба отстранете защитните пластмасови капачки от двата края на кабела.Заредете слушалката за 5-8 часа преди първата употреба. Да се държи далеч от високочестотни смущения и използвайте USB с оптичен кабел, качеството на звука ще бъде по-добре. Подвижна и регулируема слот микрофон в нашите слушалките се отличава с висока чувствителност и издръжливост.Той е кристално чист и добре мотивирано, така че не пращи, когато сте го настройвате .Потребителите могат да управляват както на играта, така и на глас, чат, включване/изключване на звука, завършва сдвояване и включване/изключване на хранене, чрез натискане на бутоните наушнике.Плътна шумоподавляющая конструкция изолати от външния шум, не позволява на други отвличане на вниманието на играта си или да се подслушва планове за битки. Слушалки, специално разработен за XBOX 360, XBOX One, PS3 и PS4 за усилване звуци игри и чат и управление на отделно с помощта на специална схема.Литиева батерия с голям капацитет поддържа до 12 часа слушане и може да бъде напълно заредена за около 5 часа, с помощта на USB кабел.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.