• New
Witt Industries 24GC02-SC Стоманена 24-галлонный контейнер за рециклиране геокуба, Щелевое дупка, Легендата на Газета, Квадрат, 15 Широчина x 15 Дълбочина x 24 Височина, Alaw-червен

Witt Industries 24GC02-SC Стоманена 24-галлонный контейнер за рециклиране геокуба, Щелевое дупка, Легендата на

Оценка на клиента:
BGN 152.98

Сума
На склад

Полезно за отделяне на отпадъци от вторични суровини на обществени места.Голям контейнер за рециклиране.Не се съчетават и комбинират геокуб за получаване на уникални комбинации.Слот отваря капака за хартия и вестници.Мерки дължина 15 инча, ширина 15 см и височина от 24 инча.Полезно за отделяне на отпадъци от вторични суровини на обществени места.Голям контейнер за рециклиране.Не се съчетават и комбинират геокуб за уникални комбинации.Слот отваря капака за хартия и вестници.Компактен и пожаробезопасная стоманена конструкция.Лесно сортиране рециклиране.Атрактивен и функционален избор за летища, търговски центрове, аудитории или в рамките на програми за рециклиране на отпадъци е всяка организация.Alaw-червен цвят.Мерки дължина 15 инча, ширина 15 см и височина от 24 инча.За вътрешна употреба.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.