• New
Kodilin RGB Corner Floor Lamp LED Color Changing Floor Lamp, Dimmable Modern Corner Lamps with Remote Control,356 Цветови режими, 20W - Бял

Kodilin RGB Corner Floor Lamp LED Color Changing Floor Lamp, Dimmable Modern Corner Lamps with Remote Control,356

Оценка на клиента:
BGN 50.39

Сума
На склад

[356 осветление режими] : Ъглови тела имат вградени led лента RGB.Можете да изберете един от многото светлинни ефекти за конфигуриране на динамичен или статичен режим.Осветление можете да изберете монохроматическое, два тона, многоцветное и т.н. под лампа RGB има също и функция памет, която ви позволява да регулирате яркостта и цвета при изключване за последен път. [Сензорен пулт за дистанционно управление] : Той може да промени цвета на светлината, яркост, скорост и светлинен ефект, можете да го персонализирате както е необходимо, дистанционното управление може да достигне до 80 фута. [Широкото използване на] : Дизайн "L" може да задоволи всеки ъгъл на вашата стая, си е лесно разстрои, той е стабилен и не заема място, а също така подходящ за спални, офиси, игрални зали и т.н. [Високо качество, лесен монтаж] : подът лампа е изработена от алуминиева сплав + акрил, можете да го инсталирате сами в продължение на 5 минути, стъпки за настройка : трябва само да се установи притежателят на лампа (да се определи и затегнете винтовете) за монтаж, ние предоставяме всички необходими инструменти за монтаж .Размери на продукта : 56"висока постоянна лампа, дължина на краката 15,7". [Следпродажбено обслужване] : Качество на торшера се предава RGB ви чрез строг контрол.Ако имате някакви проблеми с диагонални лампи или дистанционно управление по време на употреба, моля свържете се с нас безплатно.Ние ще направим всичко възможно, за да се осигури 100% гаранция за удовлетворение.Направете вашата поръчка без риск!.Натиснете бутона за включване/изключване на светлината.Натиснете клавиша, за да включите светлинния ефект 358, след това отново щракнете върху бутона пауза.Натиснете клавиша M НАГОРЕ или НАДОЛУ, за да изберете цветен ефект.Натиснете S НАГОРЕ или НАДОЛУ, за да промените скоростта на светлинния ефект.Натиснете B НАГОРЕ или НАДОЛУ, за да регулирате яркостта на лампата.При докосване на цветен пръстен вода или пот по ръцете го правят непрозрачно,просто трябва малко окаже натиск върху него.натиснете върху корпуса на лампата.Поставете порести подложка за крачета на лампата надолу.Выровняйте посоката на поставяне на пристанището.Затегнете винтовете.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.