• New
Има Блокове Geriop, Вита Монтаж на Образователна Играчка от Твърда Пластмаса Моторика Упражнение-добра Координация на Очите и Ръцете, за Дом за Деца(108-21)

Има Блокове Geriop, Вита Монтаж на Образователна Играчка от Твърда Пластмаса Моторика Упражнение-добра Координация

Оценка на клиента:
BGN 48.64

Сума
На склад

Развивайте при деца мотор, логическо мислене, умения за решаване на проблеми и творчески способности.Включително всички инструменти и материали, необходими за завършване на механичен дизайн.Подходящ за подаръци за рожден ден или празник за деца от предучилищна възраст възраст от 3 години и по-възрастни, те ще го обичам.Децата могат да използват въображението си и да развиват своя интелект в процеса на играта.Изработен е от твърда пластмаса, не е токсичен и няма мирис, като се гарантира, че децата могат да играят безопасно.Функция : 1. Развивайте при деца мотор, логическо мислене, умения за решаване на проблеми и творчески способности.2. Децата могат да използват въображението си и да развиват своя интелект в процеса на играта.3. Включително всички инструменти и материали, необходими за завършване на механичен дизайн.4. Изработен е от твърда пластмаса, нетоксичен и без мирис, като се гарантира, че децата могат да играят безопасно.5. Подходящ за подаръци за рожден ден или празник за деца от предучилищна възраст възраст от 3 години и по-възрастни, те ще го обичам.Спецификация : Тип елемент : Има блокыматериал : твърд пластикприменяемый възраст : 3 години + Списък на пакетите : 13 x Строителни блокы12 x Screw6 x Nut7 x Wheel1 x Wrench1 x Отвертка.

Характеристики

Item Type:
Screw Blocks
Material:
Hard plastic
Applicable Age:
3 years old +
Package List:
13 x Building blocks12 x Screw :
6 x Nut :
7 x Wheel :
1 x Wrench :
1 x Screwdriver :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.