• New
MagiDeal 7 Бр. Зайо на детски Играчки за Дъвчене за Зъби Натурална Морско Свинче и Аксесоари Почистване на Зъбите Играчки Клетка за Зайци Шлайфане Играчка Комплект

MagiDeal 7 Бр. Зайо на детски Играчки за Дъвчене за Зъби Натурална Морско Свинче и Аксесоари Почистване на Зъбите

Оценка на клиента:
BGN 7.99

Сума
На склад

Натурален материал : Ние се стремим към отлично качество на детски играчки за малки животни, первоклассному отношение на качеството, с отлична изработка.Те са направени от дърво и естествен материал, неокрашены, са безопасни и подходящи за дъвчене при скрежете зъбите.Подпомага растежа на зъбите : Нашите дървени играчки са много подходящи за шлифоване на зъбите и дъвчене, държат ги на зъбите от прекомерния растеж.Донеси много забавно : тези играчки дават на малкия грызуну отлична възможност да играят и да спортуват.Те ще получат много часове на забавление от тези дъвчащи играчки за клетките.Дръжте ги здрави и активни.Идеален подарък : Играчка ще стане сладък подарък за всеки собственик на хамстер,зайче,морско свинче,хамстер или чинчила.Приложимо и функция : Набор от дъвчащи играчки, подходящи за малки домашни любимци.Играчки за хамстери обогатяват живота на вашите малки любимци.Описание : - Натурален материал : Ние се стремим към отлично качество на детски играчки за малки животни, первоклассному отношение на качеството, с отлична изработка.Те са направени от дърво и естествен материал, неокрашены, са безопасни и подходящи за дъвчене при скрежете зъбите. - Подпомагане на растежа на зъбите : Нашите дървени играчки са много подходящи за шлифоване на зъбите и дъвчене, държат ги на зъбите от прекомерния растеж. - Донеси много забавно : тези играчки дават на малкия грызуну възможност префект да играят и да се обучават.Те ще получат много часове на забавление от тези дъвчащи играчки за клетките.Дръжте ги здрави и активни. - Идеален подарък : Играчка ще стане сладък подарък за всеки собственик на хамстер,зайче,морско свинче,хамстер или чинчила. - Приложимо и функция : Набор от дъвчащи играчки, подходящи за малки домашни любимци.Играчки за хамстери обогатяват живота на вашите малки любимци.Спецификация : - Материал : дърво, естествен материал Размер : прибл. - Гъба маркова : 17 см/6,7 инча - Слама тканая разклонение на ролка : 8,5 х 2,5 см/3,3 х 1 инч - Малък морков/малка царевица : 7 х 2,5 см/2,8 х 1 инч - Диаметър на шишарката : 5,5 см/2,2 дюймапакет включва : Комплект от 7 бр. малко по-различно от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, позволете едно малко отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Характеристики

- Material:
Wood, Natural Material
- Size:
Approx.
- Loofah Branded:
17cm/6.7inch
- Straw woven branch roll:
8.5×2.5cm/3.3×1inch
- Small carrot/Small corn:
7×2.5cm/2.8×1inch
- Pine cone diameter:
5.5cm/2.2inch
Package Includes:
Set of 7 Pieces Small Pets Toys :
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor. :
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement. :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.