• New
Live Center, Center Taper, Triple Ball Bearing High Accuracy 0.015 for Small Lathes High Speed Turning Lathe Centers Small Lathe Tool

Live Center, Center Taper, Triple Ball Bearing High Accuracy 0.015 for Small Lathes High Speed Turning Lathe Centers

Оценка на клиента:
BGN 53.67

Сума
На склад

Професионален дизайн, лесен и удобен за използване.Основно използван, за да се справят с част ръкав на малки стругове станове, разполага с централен отвор.Висококачествени материали от въглеродна стомана се отличава с висока издръжливост и дълъг живот.Моля, тройна конструкция шарикоподшипника, прах и плътно течно уплътнение.Горната част на корпуса и съвет вала изпълнени от топлинна обработка за устойчивост.Функция : 1. Горната част на корпуса и съвет вала изпълнени от топлинна обработка, за да се гарантира долговечности2. Моля, тройна конструкция шарикоподшипника, прах и течност плътно seal3. Висококачествени материали от въглеродна стомана се отличава с висока издръжливост и дълъг живот 4. Професионален дизайн, лек и удобен, в использовании5. Основно използван, за да се справят с част ръкав на малки стругове станове, с централен отвор positioning Specification : Тип деталя : Жив Center Shank Размер : MT4 Taper : 60°c Точност : 0.015"повишаване на честотата на въртене : 2500rpm.we-text таблица td.we-text таблица th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 1 x Live Center.

Характеристики

Item Type:
Live Center
Shank Size:
MT4
Taper:
60°
Accuracy:
0.015
Maximum RPM:
2500rpm
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Live Center :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.