• New
Clip & Carry IWB Kydex Кобур за Валтер PDP Full Size 4.5 - Вътрешен колан за скрито носене - Задържане на звуково кликвания Adjus. Cant - Claw Съвместим - USA Made Veteran

Clip & Carry IWB Kydex Кобур за Валтер PDP Full Size 4.5 - Вътрешен колан за скрито носене - Задържане на звуково

Оценка на клиента:
BGN 23.99

Сума
На склад

НАШАТА ИЗРАБОТЕНИ по ПОРЪЧКА кобур за мъже и жени, подходяща за Валтер PDP Full Size 4.5", е предназначена за осигуряване на перфектна форма си кобур за скрито носене.Вътрешната част на колана – кобур на iwb специално проектирана за носене вътре в пояса панталони, с разкопчана риза.ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ .08" KYDEX осигурява дълъг живот и дава на тази скрита кобура пълна защита и задържане на спусъка на пистолета за вашия Валтер PDP Full Size 4.5", при запазване на възможността за бързо извличане.КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ ОПОРА на 20 градуса във всяка посока, с помощта на контролирани крепежни винтове, които са съвместими с нокти за максимален комфорт и маскиране.ПЪЛНА ЗАЩИТА ОТ ПОТ помага да си Валтер PDP Full Size 4.5" сух и в перфектно състояние, независимо от това, колко се потите.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ ви дава спокойствие, когато ние стоим зад нашите кобурами ръчна изработка U.S.A.by военен ветеран.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.