• New
PRO&Family Pack 2! 44-галлонный оранжев Кръг контейнер за съставките/Търговска кофа за боклук с капак и каруца. Търговска бунището. Контейнер за съставки. Боклук. Кофа за бок

PRO&Family Pack 2! 44-галлонный оранжев Кръг контейнер за съставките/Търговска кофа за боклук с капак и каруца.

Оценка на клиента:
BGN 74.80

Сума
На склад

Достатъчно обемът на стоките.Капацитет на кошчето на резервоара е достатъчно голям, за да не заполнялся твърде бързо, но е достатъчно малък, за да се побере в тясно пространство.Да се отървем от "свободни ръце".Нескользящая дизайн предотвратява аварии и е от особено значение при рециклиране на тежки товари или ходене по хлъзгави пола.Здрава, сверхпрочная пластмасова конструкция и могат да издържат на честото и не ръждясва, не скалывается и не се бели.Лесна за сглобяване, означава, че той може да бъде готов само за няколко минути.С гладка повърхност и елегантен край улесняват поддръжка и почистване. 2 Опаковки!Размер Overoll : Търговска кофата за боклук.Търговска бунището.Контейнер за съставки.Боклук.Кофа за боклук.Дом, Офис кофата за боклук.Търговската мрежа на височина деталя 31 1/2 "горен диаметър 24" Капацитет деталя 44 литра Цвят деталя оранжево Функции на Мобилния телефон; Штабелируемая капачка Тип деталя плосък Произведено в Америка Да Материал деталя Тежкотоварни пластмаса Форма на кръг стил Мобилен температурен Диапазон 0 - 190 градуса f Тип деталя Комплекти за консервиране на буркани / капачки / Доли; Кутии съставка Тегло 22.3 lb.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.