• New
Sutomlo Wax Melter for Свещ Making, Holds 4.5 Qts of Melted Wax - Голяма електрическа машина шарена смесица от восък с Бързо Лесно Заливным Клапан за Дома и производител на свещи

Sutomlo Wax Melter for Свещ Making, Holds 4.5 Qts of Melted Wax - Голяма електрическа машина шарена смесица от

Оценка на клиента:
BGN 71.99

Сума
На склад

Голям обем плавильщика восък : Плавильщик восък побира около 4,5 литра на разтопен восък за един път, което е достатъчно за направата на 18 свещи по 8 унции!Бързо и безопасно расплавьте всички видове восък - соев восък, парафиновый восък, гелевый восък, пчелен восък и т.н. Лесно се проверява температурата : Плавильщик восък има специален термостат, който може да инсталирате от топло до 400℉ за различни точки на топене на восък.Плавильщик восък винаги ще се поддържа при постоянна определена температура, за да се предотврати прегряване или изсушаване.Лесен за почистване : Повърхността на плавильщика восък има специално незалепващо покритие, много лесно моющееся след употреба.Независимо от добавянето на киселинни или алкални материали, той не бъдат изложени на корозия, и няма нужда да се притеснявате за рисковете отслаивания покритие.Серия и висока ефективност : Специално разработена от valve бързо запълване плавильщика восък позволява лесно бързо изливат разтопен восък, лесно контролиране на броя на вылитого свещ от восък.При плавильщика восък е със стъклен капак, за да се запечата аромат, и няма никакъв проблем да се направи ароматни свещи, които миришат по-добре.Плавильщик восък може бързо да се стопля, подобряване на ефективността, спестяване на повече време и да се улесни масовото производство на свещи. 100% Гаранция за удовлетворение : всеки расплавитель восък, приложен с ръководството с подробни параметри и инструкции, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас , ние ще ви предоставим и перфектно сервизно обслужване за всеки клиент.

Характеристики

Продукти в категория

Машината се Стопява като Восък епилация на Саксията Депилация Нагревател Восък По-Топло Восъчен за Эпилятора Депилация

BGN 61.76

Сигурност и комфорт : моля, материал ABS може да се предотврати прегряване.Температурата на восък саксия�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.